Menu
EUR

Home fires BBQ | Home Fires barbecue

10 Producten
Toon:
Home Fires Freestanding 1200 Braai (inclusief onderstel)
-1%
Home Fires
Freestanding 1200 Braai (inclusief onderstel)
Deze robuuste braai is 120 cm breed en kan vrijstaand in de tuin of op een terra...
€3.395,00 €2.805,79 €3.350,00 €2.768,60
Home Fires Home Fires Built-in Supreme de luxe 1200
Home Fires
Home Fires Built-in Supreme de luxe 1200
De geïsoleerde kolenmaker van deze 120 cm brede braai hangt in het midden, maar ...
€2.399,00 €1.982,64
Home Fires WWOO model Built-in 1200
Home Fires
WWOO model Built-in 1200
In samenwerking met WWOO betonnen buitenkeukens hebben wij een braai ontworpen d...
€2.799,00 €2.313,22
Home Fires Home Fires Built-in Supreme de luxe 800
Home Fires
Home Fires Built-in Supreme de luxe 800
De Home Fires Built-in 800 is 80 cm breed. De kolenmaker hangt rechts waardoor e...
€1.950,00 €1.611,57
Home Fires Home Fires Monsterbraai Dirty Harry 2400
-1%
Home Fires
Home Fires Monsterbraai Dirty Harry 2400
Dit is met recht het topmodel van Home Fires. In deze ultieme braai komt alles s...
€7.299,00 €6.032,23 €7.199,00 €5.949,59
Home Fires Braai Freestanding 800
Home Fires
Braai Freestanding 800
Deze braai is 80 cm breed en leverbaar met of zonder stalen onderstel. De braai ...
€2.450,00 €2.024,79
Home Fires Freestanding 1200 Braai
-1%
Home Fires
Freestanding 1200 Braai
Deze robuuste braai is 120 cm breed en kan vrijstaand in de tuin of op een terra...
€3.395,00 €2.805,79 €3.350,00 €2.768,60
Home Fires Home Fires Spitbraai Supreme de luxe 1200
Home Fires
Home Fires Spitbraai Supreme de luxe 1200
Deze spitbraai is een compleet uitgeruste braai van 120×64 cm. De braai is iets ...
€3.799,00 €3.139,67
Home Fires Home Fires Spitbraai Supreme de luxe 1500
Home Fires
Home Fires Spitbraai Supreme de luxe 1500
Deze braai is iets dieper dan reguliere modellen zodat er ruimte is voor grote s...
€4.299,00 €3.552,89
Home Fires Home Fires Built-in Supreme de luxe 1000
Home Fires
Home Fires Built-in Supreme de luxe 1000
Deze braai is in totaal 1 meter breed en de kolenmaker zit aan de rechterkant. H...
€2.199,00 €1.817,36
Toon 1 - 10 van 10
Home fires BBQ | Home Fires barbecue

Een Home Fires BBQ is niet zomaar een barbecue. Indien u kiest voor een exemplaar uit het aanbod van het merk Home Fires hier bij Tuinhuis & Veranda zult u dan ook tot de conclusie komen dat u over de hele lijn beschikt over een geweldig toestel. Niet alleen kunt u rekenen op een haast ongeëvenaard kookcomfort, daarnaast zal ook de levensduur ongetwijfeld aan uw verwachtingen weten te voldoen. Bent u benieuwd om kennis te maken met de sterke troeven waar u op kunt rekenen bij het kopen van een Home Fires barbecue? Of wilt u graag meteen tot aankoop overgaan? In allebei deze gevallen bent u hier bij Tuinhuis & Veranda aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor een vrijstaande Home Fires BBQ?

Eén van de mogelijkheden waar u bij het kopen van een Home Fires barbecue voor kunt kiezen is een vrijstaand exemplaar. Voor een dergelijke braai geldt dat deze niet alleen beschikt over hitteschilden aan de achterkant, daarnaast wordt deze ook nog eens geleverd op een robuust onderstel. Voor dit onderstel geldt dat deze ook dienst kan doen als houtopslag. Voor de kolenmaker geldt dat deze zich in het midden bevindt en aan de achterkant over isolatie beschikt. Eventueel zou u er ook voor kunnen kiezen om bijvoorbeeld de Freestanding 1200 Braai in te bouwen. Alle voorbereidingen werden hiervoor al uitgevoerd. Zo kunt u deze Home Fires BBQ uitstekend aansluiten op geïsoleerde schoorsteenmaterialen. Aan de linker- en rechterkant zijn twee grillzones terug te vinden welke het mogelijk maken om elk gerecht uitstekend te kunnen garen.

Bij het realiseren van elke Home Fires BBQ wordt er niet alleen aandacht besteed aan het gebruiksgemak tijdens het bereiden van uw gerechten. Daarnaast is het uiteraard van groot belang dat uw barbecue ook kan worden beschermd tegen bijvoorbeeld de weersinvloeden. Dat is perfect mogelijk. Voor een vrijstaande Home Fires barbecue geldt bijvoorbeeld dat ze doorgaans is uitgerust met zowel een boven- als onderdeur. Op deze manier wordt er absoluut een niet onbelangrijke bescherming tegen de weerselementen gerealiseerd.

Ook een inbouw exemplaar behoort tot de mogelijkheden

Hoe mooi een vrijstaande Home Fires BBQ in de praktijk ook mag zijn, het is natuurlijk ook mogelijk dat uw voorkeur uitgaat naar een inbouw exemplaar. Ook dat is geen enkel probleem. Binnen het assortiment met Homes Fires barbecues hier bij Tuinhuis & Veranda zijn namelijk ook verschillende inbouwexemplaren terug te vinden. Wat dit betreft maken we een onderscheid tussen bijvoorbeeld:

  • De Home Fires Built-in Supreme de Luxe 1000;
  • De Home Fires Built-in Supreme de Luxe 800.

Bovenstaande zijn uiteraard slechts enkele van de mogelijkheden waar u op vlak van een inbouw Home Fires BBQ voor kunt kiezen. Wilt u graag een volledig beeld krijgen van alle mogelijkheden die voor handen zijn? Neemt u dan beslist even een kijkje in ons ruime assortiment!

Uw Home Fires barbecue beschikt altijd over een prima levensduur

Kiest u voor een Home Fires barbecue uit het assortiment hier bij Tuinhuis & Veranda? Dan zult u tot de conclusie komen dat alle exemplaren zijn voorzien van hitteschilden welke zich tegen de achterwanden bevinden. Bovendien is het ook zo dat u kunt rekenen op een verhoogde net als uitneembare aspan met lade. Voor alle exemplaren van Home Fires barbecues geldt bovendien dat deze zich kenmerken door speciaal uitgedacht zet- net als laswerk. Deze zorgt ervoor dat uw Home Fires BBQ te allen tijde bestand is tegen extreme hitte. Het spreekt voor zich dat dit allerminst een onbelangrijk voordeel is.

Bovenstaande zorgt ervoor dat het kopen van een Home Fires BBQ in de praktijk kan worden bestempeld als een uitstekende investering met oog op de toekomst. Voor alle braais geldt dat deze beschikken over zowel een boven- als een onderdeur. Op deze manier kunnen deze volledig waterdicht worden afgesloten. Kiest u voor een inbouwmodel Home Fires BBQ? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat al deze exemplaren over een voorbereiding voor verlichting beschikken. Zo kunt u ook in donkere omstandigheden altijd optimaal controleren of uw gerechten goed garen of niet.

Koop uw Home Fires BBQ snel hier bij Tuinhuis & Veranda

Bij het kopen van een Home Fires BBQ zijn er altijd een aantal vragen die u aan uzelf zult willen en moeten stellen. Zo zult u bijvoorbeeld een keuze moeten maken tussen een vrijstaand en een inbouw exemplaar. Voor welke van deze twee opties u uiteindelijk gaat kiezen is uiteraard geheel aan u om te bepalen. Ongeacht voor welk exemplaar u uiteindelijk uit ons assortiment hier bij Tuinhuis & Veranda zult kiezen, u bent altijd verzekerd van de meest optimale kwaliteit. U zult dan ook met absolute zekerheid langdurig van uw barbecue van Home Fires kunnen genieten.

Buiten barbecueën zorgt er in de praktijk voor dat u kunt rekenen op een behoorlijk aantal interessante voordelen. Niet alleen is de authentieke barbecuesmaak altijd een aanrader, bovendien zult u ook kunnen vaststellen dat op deze manier gerechten bereiden op een ontzettend sfeervolle en gezellige manier kan gebeuren. Klinkt dit ook bij u allemaal als muziek in de oren? Dan is het zeker de moeite waard om het kopen van een Home Fires BBQ uit ons assortiment te overwegen.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »