Menu
EUR

BBQ saus | Barbecue saus

6 Producten
Toon:
BLUES HOG Original BBQ Sauce 1,893L
BLUES HOG
Original BBQ Sauce 1,893L
Een dikke, gastronomische saus gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten die...
€32,95 €27,23
BLUES HOG Original BBQ Sauce - squeeze bottle 709 gr
BLUES HOG
Original BBQ Sauce - squeeze bottle 709 gr
Een dikke, gastronomische saus gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten die...
€13,95 €11,53
BLUES HOG Original BBQ Sauce 591 ml
BLUES HOG
Original BBQ Sauce 591 ml
Een dikke, gastronomische saus gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten die...
€10,95 €9,05
Smoke&BBQ All Purpose BBQ Saus 500 ml
Smoke&BBQ
All Purpose BBQ Saus 500 ml
Deze saus met ingrediënten als tomaat, ui, knoflook en gerookte paprikapoeder do...
€8,99 €7,43
BLUES HOG Premium Gift Box
BLUES HOG
Premium Gift Box
Geef een geweldig BBQ cadeau! Verschillende Blues Hog producten in één geweldige...
€59,95 €49,55
Smoke&BBQ All Purpose White Sauce 500 ml
Smoke&BBQ
All Purpose White Sauce 500 ml
Smoke&BBQ All Purpose White Sauce, een kruidige frisse witte saus, die echt op a...
€11,99 €9,91
Toon 1 - 6 van 6
BBQ saus | Barbecue saus

Een lekker barbecuegerecht is eigenlijk pas compleet wanneer er gebruik bij wordt gemaakt van een smaakvolle BBQ saus. Zowat elke expert is het hier eigenlijk wel mee eens. Het kopen van een barbecue saus zorgt er dan ook voor dat niet alleen uzelf, maar ook alle andere mensen die gaan genieten van uw barbecuegerechten een nog intensere smaakervaring voorgeschoteld zullen krijgen. Voor elke BBQ saus geldt dan ook dat ze op een bepaalde manier wel een meerwaarde voor het gerecht in kwestie weet te creëren. Bent u het daar ook mee eens en bent u bijgevolg op zoek naar enkele smaakvolle sauzen om te kopen? Neem dan zeker even een kijkje in ons assortiment!

Wat is het verschil tussen een BBQ saus en een BBQ rub?

Laat ons in eerste instantie even kijken naar het verschil tussen een BBQ saus enerzijds en een zogenaamde BBQ rub anderzijds. Voor beiden geldt dat deze als doel hebben om de smaakervaring van uw barbecuegerecht naar een hoger niveau te tillen. Dit gezegd hebbende is het zo dat beiden dit op een andere manier weten te realiseren. Voor een BBQ saus geldt bijvoorbeeld dat deze pas aan het gerecht wordt toegevoegd op het moment dat het vlees al is gebakken. Dat is niet het geval bij een BBQ rub. Het is namelijk de bedoeling dat u het vlees daarmee gaat marineren voordat deze op de grill wordt gelegd. Afhankelijk van het gerecht dat u aan het bereiden bent is het in de praktijk dan ook perfect mogelijk om een BBQ rub en een bepaalde barbecue saus met elkaar te combineren.

Voor iedereen een geschikte barbecue saus naar wens

Wanneer u zich verdiept in het assortiment hier bij Tuinhuis & Veranda zult u tot de conclusie komen dat er voor iedereen een barbecue saus naar wens aangekocht kan worden. Dat is ook nodig, want het spreekt voor zich dat iedereen wel over diens eigen specifieke voorkeur beschikt voor wat het gebruik van een bepaalde saus betreft. Enkele mogelijkheden waar u uit kunt kiezen binnen ons ruime assortiment met sauzen voor barbecuegerechten zijn onder meer de volgende:

  • Sugar Lips Glaze;
  • Texas Spicyapricot;
  • Treager Que;
  • Apricot;
  • Sweet & Heat.

Dat er een keuze kan worden gemaakt uit zoveel verschillende sauzen is geen overbodige luxe. Afhankelijk van het type gerecht dat u aan het bereiden bent is het bijvoorbeeld mogelijk dat u graag gebruik zult willen maken van een BBQ saus die over een zoete touch beschikt. Daarnaast is het echter ook mogelijk dat u een beetje extra vuur aan uw gerecht wenst toe te voegen waardoor een pikante saus de juiste keuze kan zijn. Hoe dan ook, indien u ervoor kiest om gebruik te maken van een BBQ saus uit het aanbod hier bij Tuinhuis & Veranda creëert u altijd een meerwaarde voor alle gerechten die u gaat barbecueën. Zoveel is wel zeker.

Uw barbecuegerecht was nog nooit eerder zo smaakvol

Net zoals ook geldt voor de gerechten die klaargemaakt worden in uw keuken geldt ook voor barbecuegerechten dat deze vaak nog net iets beter op smaak kunnen worden gebracht. Welke culinaire ervaring er precies kan worden gecreëerd is dan ook voor een significant deel afhankelijk van de BBQ saus waar gebruik van wordt gemaakt. Het is op deze manier ook altijd mogelijk om het gerecht dat u heeft gemaakt enigszins bij te sturen in de richting van de persoonlijke smaak waar de persoon in kwestie over beschikt. Indien u een barbecue saus aankoopt uit ons assortiment doet u dat altijd in flesjes van 473 ml. Dit is een toegankelijke hoeveelheid welke het mogelijk maakt om verschillende sauzen aan te bieden voor uw barbecuegerechten. Ook de door u meest geprefereerde BBQ saus is ongetwijfeld in ons assortiment terug te vinden.

Bestel de meest heerlijke BBQ saus nu hier bij Tuinhuis & Veranda

Wanneer u op zoek bent naar een bepaalde BBQ saus om te kopen spreekt het voor zich dat deze perfect aan uw verwachtingen moet zien te voldoen. De keuze voor een slechte saus kan er namelijk zomaar voor zorgen dat het gerecht dat u aan het bereiden bent mislukt. Het spreekt voor zich dat u altijd rekening zult willen houden met de persoonlijke voorkeuren waar mensen over beschikken. De persoonlijke smaak van niet alleen uw gezinsleden, maar ook uw gasten zal uiteindelijk bepalend zijn voor het type saus waar men gebruik van gaat maken.

Wilt u altijd goed voorbereid zijn? Bent u bovendien iemand die regelmatig aan het barbecueën slaat en dat niet alleen voor uw gezin, maar ook vrienden of familie? Dan is het altijd een aanrader om een mooi assortiment met sauzen te voorzien. Enkel en alleen op deze manier zult u voor iedereen precies die gewenste smaakervaring kunnen realiseren. In ieder geval, wanneer u op zoek bent naar de meest overheerlijke BBQ saus voor uw gerechten kunt u deze zonder probleem kopen hier bij Tuinhuis & Veranda.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »