Blokhut

Extra opbergruimte of een unieke plaats om u even te onttrekken van de drukte? Een blokhut in uw tuin biedt vele voordelen. Blokhutten zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn er blokhutten met overkappingen, waar u een plek heeft om te ontspannen. In de schaduw of juist in de zon! Tuinhuisenveranda.nl heeft een groot aanbod met blokhutten, die volledig aangepast kunnen worden aan uw voorkeuren.
Professionele montage
Binnen enkele dagen klaar!
Laagste prijs garantie
Offerte aanvragen = korting
Alles voor uw tuin
Sierbestrating, zand en grind
Alles voor uw tuin op één plaats!

Geen uren meer langs diverse bouwmarkten en tuincentra. Alle producten en benodigdheden om uw tuin in te richten én af te maken, vindt u bij Tuinhuis & Veranda. Van tuinhuizen en schuttingen tot sierbestrating en grind. Topmerken, passend advies en de juiste service.

Bereken uw route
Montage door ervaren vakmensen
Liever zelf monteren?
Stel uw eigen tuinhuis, garage of carport samen met onze online configurator
Start configurator

Blokhut kopen

Een blokhut of tuinhuis koopt u niet dagelijks. Welke overwegingen neemt u hierbij mee?

  • Is er voldoende ruimte in de tuin?
  • Waar wilt u de blokhut precies plaatsen?
  • Van welk materiaal moet de blokhut gemaakt zijn?
  • Welke extra uitbreidingen heeft u behoefte aan?
  • Gaat u de blokhut zelf plaatsen?

De specialisten van Tuinhuisenveranda.nl adviseren u bij deze vraagstukken. Het getoonde aanbod is echter niet volledig! In de showtuin in Tiel staan vele blokhutten die u zelf kunt ervaren.

 

Blokhut met overkapping, veranda of luifel
De modellen variëren in grootte, materiaal, type dak en uitbreidingen. Los van de ‘standaard’ vierkante blokhut, zijn er modellen met aangebouwde overkapping, veranda of luifel.

Blokhutten met overkapping of veranda bieden de ruimte voor uw loungeset en barbecue. Languit liggend genieten van de buitenlucht, terwijl u wacht tot het vlees klaar is. Dát is het echte vakantiegevoel. Maar dan met uw eigen keuken op enkele meters afstand!

Het kiezen van het materiaal voor uw blokhut
Traditioneel wordt een blokhut in hout uitgevoerd. Hout is immers praktisch, goed te bewerken en geeft een mooie natuurlijke uitstraling. Een goed behandelde houten blokhut kan de weersomstandigheden vele jaren doorstaan. Een kunststof variant vergt minder onderhoud, maar oogt meer modern waardoor u het rustieke aanzicht verliest.

De meest gebruikte houtsoort voor blokhutten is Douglas. Het stevige, duurzame hout van de Douglasspar krijgt na verloop van tijd een oranje-rode kleur, waardoor de blokhut een warme uitstraling krijgt.

Blokhut op maat gemaakt en geplaatst
Keuzes zijn lastig te maken. Een beperkte ruimte, specifieke voorkeuren en een budget zorgen ervoor dat een prefab blokhut niet altijd de meest geschikte optie is. Tuinhuisenveranda.nl kan blokhutten op maat maken, waardoor deze precies op uw voorkeuren en mogelijkheden aansluiten. De plaatsing kunnen wij volledig verzorgen, zodat u zeker weet dat de constructie precies en veilig is.

Heeft u vragen? Neem contact op met Tuinhuisenveranda.nl of kom langs in de showroom in Tiel, waar vele blokhutten te bezichtigen zijn!