Menu
EUR

Lugarde blokhut | Blokhut Lugarde

63 Producten
Toon:
Lugarde Blokhut B65
Lugarde
Blokhut B65
Een blokhut uitgevoerd met een zadeldak. Dit type dak zorgt voor extra ruimte bi...
€11.257,00 €9.303,31
Lugarde Blokhut B9
Lugarde
Blokhut B9
Deze handige blokhut biedt zowel opslagruimte als een oppervlakte van 5 m² die u...
€4.114,00 €3.400,00
Lugarde Blokhut B16
Lugarde
Blokhut B16
Deze blokhut voelt als een kleine, rustieke hut die midden in het bos staat. Bij...
€5.988,00 €4.948,76
Lugarde Blokhut B32
Lugarde
Blokhut B32
Deze blokhut valt op door zijn bijzondere L-vorm en de vele ramen. De overlappen...
€8.714,00 €7.201,65
Lugarde Blokhut B68
Lugarde
Blokhut B68
Lugarde B68 blokhut: een mix van landelijke charme en moderne functionaliteit. D...
€22.706,00 €18.765,29
Lugarde Blokhut B19
Lugarde
Blokhut B19
Deze blokhut, gemaakt met het blokhut-systeem heeft een ruim terras, twee volled...
€6.030,00 €4.983,47
Lugarde Blokhut B50
Lugarde
Blokhut B50
Een vuren houten blokhut met een zadeldak, dat is blokhut B50. De blokhut krijgt...
€4.942,50 €4.084,71
Lugarde Blokhut B7
Lugarde
Blokhut B7
Deze blokhut heeft een klassiek en gedegen ontwerp dat doet denken aan een bergh...
€3.781,00 €3.124,79
Lugarde Blokhut B38
Lugarde
Blokhut B38
Dit is het perfecte buitenverblijf. De overdekte ruimte met een oppervlakte van ...
€7.374,00 €6.094,21
Lugarde Blokhut B69
Lugarde
Blokhut B69
Blokhut B69 is één van de grootste tuinhuizen in ons assortiment. Met een afmeti...
€83.892,50 €69.332,64
Lugarde Blokhut B55
Lugarde
Blokhut B55
Het opvallende ontwerp van blokhut Lugarde B55 onderscheidt duidelijk van de mee...
€12.399,00 €10.247,11
Lugarde Blokhut B28
Lugarde
Blokhut B28
Blokhut B28 is een mooie ruime blokhut met de mogelijkheid om meerdere ruimtes i...
€7.356,00 €6.079,34
Lugarde Blokhut B6
Lugarde
Blokhut B6
Blokhut B6 heeft een strak modern design en de vele ramen en deuren. Hierdoor he...
€3.786,00 €3.128,93
Lugarde Blokhut B23
Lugarde
Blokhut B23
Deze blokhut beschikt over 500 x 400 cm ruimte en heeft een kenmerkend asymmetri...
€6.563,00 €5.423,97
Lugarde Blokhut B67
Lugarde
Blokhut B67
Dit van vurenhout gemaakte tuinhuis zal absoluut niet misstaan in uw achtertuin....
€16.149,00 €13.346,28
Lugarde Blokhut B62
Lugarde
Blokhut B62
Deze indrukwekkende blokhut heeft een oppervlakte van ruim 18m2 en wordt standaa...
€10.376,00 €8.575,21
Toon 1 - 16 van 63
Lugarde blokhut | Blokhut Lugarde

Wanneer u een blokhut wenst aan te schaffen is het altijd het overwegen waard om te kiezen voor een zogenaamde Lugarde blokhut. Voor een blokhut van Lugarde geldt dat er ontzettend veel voordelen aan verbonden zijn. In eerste instantie kunt u altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het aanbod met blokhutten van dit merk zo uitgebreid dat u er ongelofelijk veel verschillende richtingen mee uit kunt. Bent u ook op zoek naar een interessante blokhut om te laten realiseren en kijkt u daarvoor in de richting van een exemplaar van Lugarde? Dan bent u hier bij Tuinhuis & Veranda aan het juiste adres om een dergelijke blokhut te kopen.

Een Lugarde blokhut vormt altijd een visuele meerwaarde

Laat het ons in eerste instantie even hebben over de uitstraling waar een blokhut van Lugarde over beschikt. Het spreekt namelijk voor zich dat u niet louter en alleen stil zult willen blijven staan bij de praktische voordelen die eraan verbonden zijn. Ook op visueel vlak kunt u in ieder geval rekenen op een uitstekende meerwaarde. Voor elke Lugarde blokhut geldt namelijk dat deze zich kenmerkt door een luxueuze, stijlvolle uitstraling die de aanblik van uw toon nog aantrekkelijker zal maken.

Wanneer u van plan bent om een bepaalde Lugarde blokhut aan te schaffen zult u gelijk tot de conclusie komen dat de stijl onderling niet onaanzienlijke verschillen kan vertonen. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om te kiezen voor een blokhut voorzien van een plat dak of van een zogenaamd zadeldak. Uiteraard kan er ook een keuze worden gemaakt uit een groot aantal verschillende afmetingen en kleuren. Heeft u dus met andere woorden al in gedachten hoe uw Lugarde blokhut er precies uit moet komen te zien? Dan is het in de praktijk doorgaans geen enkel probleem om aan die verwachtingen tegemoet te kunnen komen, in tegendeel.

Een blokhut met eindeloos veel mogelijkheden

Wanneer u een Lugarde blokhut aankoopt zult u tot de conclusie komen dat u deze op heel veel verschillende manieren kunt gebruiken en inrichten. Dat is ook meteen één van de belangrijkste voordelen waar u op kunt rekenen. Wanneer u een kijkje neemt in het aanbod hier bij Tuinhuis & Veranda zal het meteen duidelijk worden dat er zowel kleine als grote exemplaren beschikbaar zijn. De kleine exemplaren lenen zich uitstekend om in een kleine(re) tuin geïmplementeerd te worden. Op deze manier kunt u een praktische opbergruimte creëren, maar is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een hobbykamer of een klusruimte te realiseren. De mogelijkheden zijn echt zeer uitgebreid.

Ook wanneer u op zoek bent naar een grotere blokhut zult u kunnen vaststellen dat het merk Lugarde heel wat interessants voor u in petto heeft. Een blokhut van Lugarde kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt voor het realiseren van een statig (overdekt) buitenterras. Heeft u er altijd al van gedroomd om een soort van bijgebouw te realiseren waar u gasten in kunt ontvangen? Ook in dat geval zult u tot de conclusie komen dat een Lugarde blokhut een te overwegen optie kan zijn.

Een blokhut van Lugarde is altijd een waardevolle investering

Wanneer u een Lugarde blokhut in uw tuin of in ieder geval op uw domein laat realiseren zult u tot de conclusie komen dat deze op heel wat verschillende vlakken een belangrijke meerwaarde zal betekenen. Niet alleen is een dergelijke constructie namelijk zeer stijlvol en biedt deze heel wat praktische mogelijkheden, daarnaast zal deze ook de waarde van uw woning altijd verhogen. Beslist u op een zeker ogenblik om uw huis te verkopen? Dan zult u tot de conclusie komen dat de aanwezigheid van een Lugarde blokhut met absolute zekerheid een extra troefkaart zal zijn. Heel wat potentiële kopers zullen daar immers ongetwijfeld een niet onbelangrijke meerwaarde in zien. Zo ligt uw woning met de aanwezigheid van een blokhut ook nog eens merkelijk beter in de markt.

Bestel uw Lugarde blokhut nu hier bij Tuinhuis & Veranda

Er zijn duidelijk ontzettend veel goede redenen aan te halen waarom de aanschaf van een blokhut van het merk Lugarde ook voor u een interessante keuze kan zijn. U kunt een Lugarde blokhut dan ook niet alleen dienst laten doen als praktische opslagruimte, daarnaast is het ook mogelijk om er een extra leefruimte mee te creëren die zich buiten de daadwerkelijke woning bevindt. Heeft u altijd al gedroomd van een buitencinema of bijvoorbeeld van uw eigen hobbykamer? Is dat echter in uw woning helaas geen optie? Ook dan kan een blokhut van Lugarde de perfecte oplossing betekenen.

Voor heel wat mensen geldt dat ze gedurende geruime tijd dromen van de aanwezigheid van een blokhut bij hun woning. Helaas worden de plannen om deze te laten realiseren vaak nodeloos lang uitgesteld. Wilt u daar nu graag verandering in brengen? Dan zult u tot de conclusie komen dat het kopen van een Lugarde blokhut uit het aanbod hier bij Tuinhuis & Veranda een echte aanrader is.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »