Professionele montage
Binnen enkele dagen klaar!
Laagste prijs garantie
Offerte aanvragen = korting
Alles voor uw tuin
Sierbestrating, zand en grind
Alles voor uw tuin op één plaats!

Geen uren meer langs diverse bouwmarkten en tuincentra. Alle producten en benodigdheden om uw tuin in te richten én af te maken, vindt u bij Tuinhuis & Veranda. Van tuinhuizen en schuttingen tot sierbestrating en grind. Topmerken, passend advies en de juiste service.

Bereken uw route
Montage door ervaren vakmensen
Liever zelf monteren?
Stel uw eigen tuinhuis, garage of carport samen met onze online configurator
Start configurator

Buitenverblijf kopen
Bij het kopen van een buitenverblijf is het van belang om goed op de beschikbare ruimte te letten. Hoeveel ruimte houdt u over? Voldoet het oppervlakte van de prefab buitenverblijven aan uw voorkeuren? De specialisten van Tuinhuis & Veranda kunnen u van gericht en onderbouwd advies voorzien. Een buitenverblijf koopt u namelijk niet in een opwelling!

Het dak is bepalend voor het uiterlijk
Het gebruikte materiaal, de omvang en het dak hebben een grote invloed op de uitstraling van uw buitenverblijf. Tuinhuisenveranda.nl heeft modellen met verschillende daken beschikbaar:
Plat dak
Zadeldak
Kapschuur

Een buitenverblijf op maat gemaakt
Geen tuin is hetzelfde. De maten van de standaard buitenverblijven voldoen wellicht niet aan uw behoeften. Wilt u een aparte vorm, combinatie of grootte? De buitenverblijven kunnen voor u op maat gemaakt worden.

Er zijn diverse uitbreidingen beschikbaar, waarmee u uw buitenverblijf volledig naar eigen hand zet. Blijf beschut van de wind met glazen wandpanelen, voeg een verandahek toe voor extra uitstraling of laat zonneschermen monteren. De keuze is aan u!

Plaatsing van het verblijf
U kunt ervoor kiezen om uw nieuwe toevoeging zelf te bouwen. Wanneer u de zekerheid van een veilig en correct gebouwd buitenverblijf wilt hebben, is het aan te raden om dit aan ervaren vakmensen over te laten. Tuinhuisenveranda.nl kan vlot en nauwkeurig de volledige plaatsing voor u verzorgen.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. Wilt u de buitenverblijven met eigen ogen zien? Ervaar onze modellen in de showtuin in Tiel.