Glazen schuifwanden

v.a. € Offerte aanvragen

Trendhout glazen schuifpanelen worden geleverd met: 10 mm. gehard veiligheidsglas en 4 dubbel kogelgelagerde wielen per paneel. De breedte van een glazen paneel is 980 mm. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De eerstgenoemde maat is de minimale dagmaat, de tweede maat is de maximale dagmaat.

De glazen schuifwanden zorgen ervoor dat je het prachtige zicht naar buiten kunt behouden, maar toch regen- en windvrij kunt genieten. Deze zijn dan ook ideaal toe te passen in jouw kapschuur, buitenverblijf of terrasoverkapping.

Om een mooie aansluiting tussen een glazen paneel en een staander te creëren, kun je gebruik maken van een wand aansluitprofiel. Er is tevens een tochtstrip verkrijgbaar ter afdichting tussen de glazen panelen.

  • Een minimale overlap van 20 mm per glaspaneel wordt aangeraden.
  • De geleiderail is in verschillende lengtes verkrijgbaar. Deze bestaat uit een bovengeleiding en een waterafvoerende onderrail, hierdoor heb je minder last van vuil op de rails.
  • De bovengeleiderail is verkrijgbaar in drie kleuren; crémewit (RAL 9001), antraciet (RAL 7016) en verkeerswit (RAL 9016).
  • De waterafvoerende onderrail, handgreep en tochtstrip zijn alleen verkrijgbaar in geanodiseerd aluminium.
  • Het aansluitprofiel wordt geleverd in de kleur antraciet.

Volg onderstaande instructies op om jouw glazen schuifwand op een correcte manier te bestellen:

  • Meet de hoogte waar de glazen schuifwand geplaatst dient te worden. De hoogte van de glazen wand moet tussen de minimale en maximale dagmaat passen. Bijvoorbeeld: is jouw hoogte 2250 mm? De minimale dagmaat is dan 2210 mm. en de maximale dagmaat is 2260 mm. De bestelmaat is dan 2235 mm.
  • Kies vervolgens het gewenste aantal glazen panelen en de lengte van de rails om jouw wand compleet te maken. Nu beschik je over alle onderdelen om de glazen wand te plaatsen!
  • Om een mooie aansluiting tussen een glazen paneel en een staander te creëren, kun je gebruik maken van een wand aansluitprofiel.

Er is tevens een tochtstrip verkrijgbaar ter afdichting tussen de glazen panelen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Professionele montage
Binnen enkele dagen klaar!
Laagste prijs garantie
Offerte aanvragen = korting
Alles voor uw tuin
Sierbestrating, zand en grind
Showtuin in Tiel
Sierbestrating, zand, grind en split
Specificaties
Benieuwd naar het complete assortiment?
Breng een bezoek aan onze showroom in Tiel