Carport

Uw auto blijft beschermd tegen regen, hagel en viezigheid met een carport. Tuinhuisenveranda.nl biedt diverse carports die precies aan kunnen sluiten op uw wensen. Of u nu een carport aan huis wilt, losstaand of een dubbele carport voor twee auto’s. Bekijk de modellen en kom langs in de showroom om ze met eigen ogen te aanschouwen.
Professionele montage
Binnen enkele dagen klaar!
Laagste prijs garantie
Offerte aanvragen = korting
Alles voor uw tuin
Sierbestrating, zand en grind
Alles voor uw tuin op één plaats!

Geen uren meer langs diverse bouwmarkten en tuincentra. Alle producten en benodigdheden om uw tuin in te richten én af te maken, vindt u bij Tuinhuis & Veranda. Van tuinhuizen en schuttingen tot sierbestrating en grind. Topmerken, passend advies en de juiste service.

Bereken uw route
Montage door ervaren vakmensen
Liever zelf monteren?
Stel uw eigen tuinhuis, garage of carport samen met onze online configurator
Start configurator

Carport – aan huis of losstaand
De beschikbare ruimte bepaalt het type carport dat voor u geschikt is. Heeft u een oprit waar de carport aan het huis aangebouwd moet worden of is een losstaande carport handiger? Een tuinhuis met aangebouwde carport? Wilt u direct twee auto’s kwijt kunnen? Voor al deze verschillende toepassingen heeft Tuinhuisenveranda.nl geschikte modellen.

Carports van (Douglas) hout of aluminium
Een carport moet de weersomstandigheden doorstaan. Daarnaast moet deze bij de uitstraling van uw woning passen. Het kiezen van het juiste materiaal is daarom van groot belang. Een houten carport zorgt voor een meer rustiek aanzien, terwijl een aluminium carport een meer modern uiterlijk heeft. Er is zelfs een volledige lijn met Douglas carports, waarin het duurzame hout van de Douglasspar verwerkt is!

Uw carport op maat gemaakt en geplaatst
Wanneer u een losstaande carport wilt, is een standaardmodel natuurlijk al snel in een geschikte maat te vinden. Niet elk huis of elke oprit is even breed. Wanneer de carport dus aan huis geplaatst moet worden, zal deze op maat gemaakt moeten worden. Tuinhuisenveranda.nl kan dit volledig voor u verzorgen. Inclusief de plaatsing!

Carport kopen met de zekerheid van de juiste aankoop
De specialisten van Tuinhuisenveranda.nl staan u graag te woord. Neem contact met ons op en kom in onze showroom in Tiel kijken naar de beschikbare carports en opties.