Menu
EUR
Het ultieme vleesboek
€29,95 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Het ultieme vleesboek

Het ultieme vleesboek

€29,95 Incl. btw

Vlees, het populairste ingrediënt op de barbecue. Chef-kok Zowie Tak neemt je in Het Ultieme Vleesboek mee in de wereld van carnivoren. Met de juiste techniek, aan de hand van 90 toegankelijke recepten, serveer jij voortaan het perfecte stukje vlees. Lees meer.

1-2 werkdagen levertijd
  • Showroom met 20+ showmodellen
  • Specialist in maatwerk
  • Montage door ons eigen montageteam (optioneel)

Productomschrijving

Vlees, het populairste ingrediënt op de barbecue. Chef-kok Zowie Tak neemt je in Het Ultieme Vleesboek mee in de wereld van carnivoren. Met de juiste kennis en techniek, en aan de hand van 90 toegankelijke recepten, serveer jij voortaan het perfecte stukje vlees.

Met Het Ultieme Vleesboek ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om ieder stukje vlees perfect te grillen. Of dat nu botermalse St. Louis cut spareribs zijn, of de ultieme pulled pork. Auteur Zowie Tak, een professionele chef-kok met meer dan 15 jaar barbecue-ervaring, is een echte vlees-expert. In dit boek gaat hij dieper in op de kwaliteit van vlees en helpt je zo de beste keuze te maken. Hiervoor
vertelt hij eerst wat meer over de samenstelling van, en invloeden op vlees, en geeft je informatie over het slacht- en rijpingsproces. Daarna ga je met de bereiding aan de slag. Onmisbaar gereedschap en technieken zoals opbinden, pekelen, rubben, marineren en roken van vlees komen stap-voor-stap aan bod. Ook vind je voor ieder stukje vlees een handige tabel met de ideale kerntemperatuur, zodat je altijd de juiste garing kunt behalen.

De 90 gevarieerde recepten in dit boek hebben betrekking op de meest gegeten dieren: rund, varken, lam en kip. Van ieder dier worden de verschillende delen (cuts) die je op de barbecue kunt bereiden behandeld. Stel je in op een culinaire reis over de wereld, van Braziliaanse picanha met gepofte groenten tot Peruaanse kip van het spit en Thaise groene varkenscurry. Leer gaandeweg je skills uitbreiden en laat je inspireren door de heerlijke recepten en prachtige foto’s. Verheug je op het aansteken van je barbecue en weet dat vlees bereiden op een barbecue nooit meer hetzelfde gaat zijn. Voortaan herken jij kwaliteit en serveer je de lekkerste, krokante buikspek, brisket en buffalo wings!

 

Specificaties

Artikelnummer
SF723
Vragen over dit product?
Je kan ons bereiken via [email protected] of +31 344 84 58 28. We helpen je graag verder!

Gerelateerde producten

Vragen over dit product?
Je kan ons bereiken via [email protected] of +31 344 84 58 28. We helpen je graag verder!

Recent bekeken

Het ultieme vleesboek
Het ultieme vleesboek
Vlees, het populairste ingrediënt op de barbecue. Chef-kok Zowie Tak neemt je in...
€29,95 €24,75

Specificaties

Artikelnummer
SF723
0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Het ultieme vleesboek

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »