Kunstgras

Zonder onderhoud genieten van gras in de achtertuin. Dat kan, met kunstgras! Ideaal wanneer uw kinderen een zachte speelplek nodig hebben en u geen zin heeft om het gras te maaien. Kunstgras kunt u kopen in diverse soorten. Hoog gras, laag gras, paars of geel gras: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Kom de zachtheid van kunstgras ervaren in onze showtuin in Tiel.
Professionele montage
Binnen enkele dagen klaar!
Laagste prijs garantie
Offerte aanvragen = korting
Alles voor uw tuin
Sierbestrating, zand en grind
Alles voor uw tuin op één plaats!

Geen uren meer langs diverse bouwmarkten en tuincentra. Alle producten en benodigdheden om uw tuin in te richten én af te maken, vindt u bij Tuinhuis & Veranda. Van tuinhuizen en schuttingen tot sierbestrating en grind. Topmerken, passend advies en de juiste service.

Bereken uw route
Montage door ervaren vakmensen
Liever zelf monteren?
Stel uw eigen tuinhuis, garage of carport samen met onze online configurator
Start configurator

Kunstgras kopen voor uw tuin

Tuinhuisenveranda.nl heeft alles om uw tuin van nét dat beetje extra’s te voorzien, zoals tuinhuizen, veranda’s en prieëlen. Groen in de tuin is echter een vereiste, zodat u zich echt buiten waant. Het onderhouden van natuurlijk gras kost veel tijd en energie. Kunstgras biedt daarvoor de oplossing!

Kunstgras wordt verkocht per vierkante meter. Het is dus zaak het oppervlak waar u kunstgras wilt leggen nauwkeurig op te nemen. Neem hierbij altijd een veiligheidsmarge in acht!

Wilt u kunstgras voor de zachtheid, beperkt onderhoud of het aanzicht?
De diversiteit aan typen kunstgras voor uw tuin maken de keuze voor een type niet makkelijk.

Is het grastapijt bedoeld voor uw kinderen om op te spelen? Kies dan voor een zachte, hoogpolige variant.

Wilt u zo min mogelijk onderhoud aan de kunstgrasmat hebben? In dat geval is een lage variant prettiger, waar u alleen van tijd tot tijd hoeft te vegen.

Natuurlijk speelt uitstraling ook een belangrijke rol: het gras moet er echt uit zien én voelen. Het gras kunt u pas echt ervaren door onze showtuin te bezoeken of een proefstuk aan te vragen.

Kunstgras leggen: zelf doen of laten leggen?
Het leggen van kunstgras is een tijdrovende activiteit, die veel voorbereiding vereist. U kunt dit echter zelf doen: er zijn voldoende handleidingen te vinden. Wanneer uw kunstgrasmat echter een ongebruikelijke vorm heeft, wordt de uitdaging al snel groter. Is de ondergrond wel geschikt? Is deze egaal? Met dat soort vraagstukken kunnen de specialisten van Tuinhuisenveranda.nl u helpen.

Om zeker te weten dat  het kunstgras recht ligt en te voorkomen dat er hobbels onder het oppervlak vormen, kunnen wij uw grasmat ook voor u leggen. Neem contact met ons op of bezoek de showtuin in Tiel.