Over ons

Tuinshuisenveranda.nl is al jaren actief verkoper van alle benodigdheden van uw tuin. Naast de tuinhuizen en andere producten op deze website, valt daar al het andere benodigde materiaal onder. Van zand en grind tot aan sierbestrating. Daarnaast verkopen wij onder het label Betuws Buitenspeelgoed een grote diversiteit aan speeltoestellen voor in de tuin.
Kwaliteit en service staat centraal

Al het aanbod heeft één kenmerk gemeen: er worden uitsluitend gerenommeerde merken verkocht. Tuinhuizen van Lugarde, buitenverblijven van Trendhout, blokhutten van Tuindeco en buitenspeelgoed van merken zoals Berg toys. Duurzaam genieten van het beste materiaal.

Duurzaam houdt voor ons ook in dat wij u van het juiste product willen voorzien. Een tuinhuis dat precies bij uw wensen en mogelijkheden past. Met meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop, productie, levering en montage hebben wij altijd een passend advies in huis. In uw tuin moet u immers onbezorgd kunnen ontspannen en genieten!

Neem een kijkje in de webwinkel en kom langs bij ons showterrein in Tiel om inspiratie op te doen en u te laten informeren over alle mogelijkheden.

Professionele montage
Binnen enkele dagen klaar!
Laagste prijs garantie
Offerte aanvragen = korting
Alles voor uw tuin
Sierbestrating, zand en grind