Menu
EUR

Heatstrip

5 Producten
Toon:
Heatstrip  HEATSTRIP Design + Afstandsbediening & App. 2400 WATT
Heatstrip
HEATSTRIP Design + Afstandsbediening & App. 2400 WATT
De Design 2400 watt, “gewoon” te bedienen met een Appje op je telefoon, Google H...
€899,95 €743,76
Heatstrip  HEATSTRIP Intense 2200 WATT + Stand
Heatstrip
HEATSTRIP Intense 2200 WATT + Stand
De HEATSTRIP Intense elektrische verwarming is een aantrekkelijke oplossing voor...
€899,00 €742,98
Heatstrip  HEATSTRIP Design + Afstandsbediening 2400 WATT
Heatstrip
HEATSTRIP Design + Afstandsbediening 2400 WATT
De HEATSTRIP Design is een stijlvolle elektrische heater met een hoge intensitei...
€749,95 €619,79
Heatstrip  HEATSTRIP Smart Elegance + afstandsbediening & App. 2400 Watt
Heatstrip
HEATSTRIP Smart Elegance + afstandsbediening & App. 2400 Watt
De Elegance 2400 watt, “gewoon” te bedienen met een Appje op je telefoon, Google...
€949,50 €784,71
Heatstrip  HEATSTRIP Elegance + Afstandsbediening 2400 WATT
Heatstrip
HEATSTRIP Elegance + Afstandsbediening 2400 WATT
HEATSTRIP Elegance is een stijlvolle, kwaliteits elektrische terrasverwarmer met...
€799,95 €661,12
Toon 1 - 5 van 5
Heatstrip

Steeds vaker wordt ervoor gekozen om op het terras gebruik te maken van een zogenaamde Heatstrip. Wanneer u in het verleden ook op minder warme dagen of bijvoorbeeld tot laat in de avond wou kunnen genieten buiten op uw terras moest u daarvoor gebruikmaken van een stevig uit de kluiten gewassen terrasverwarming. Inmiddels is daar verandering in gekomen. Door een Heatstrip te voorzien kunt u dan ook niet alleen rekenen op aangename temperaturen op uw terras, daarnaast neemt dit systeem ook helemaal niet veel ruimte in beslag. Spreken deze voordelen u ook wel aan? Dan nodigen we u alvast graag uit om even ons aanbod met Heatstrips te ontdekken.

Wat is een Heatstrip precies?

Een Heatstrip is een strak, modern vormgegeven net als efficiënte terrasverwarmer welke ervoor kan zorgen dat u ook buitenshuis altijd kunt genieten van aangenaam warme temperaturen. Het opwarmen van uw terras gebeurt met behulp van infrarood stralen. Op deze manier is het mogelijk om gericht warmte af te geven aan een bepaalde plaats. Deze stralingswarmte wordt vervolgens opgeslagen door niet alleen meubels, maar ook door het lichaam van ons mensen. Voor infraroodstralen geldt dat deze in de praktijk direct voelbaar zijn. Dat op een vergelijkbare manier zoals u bijvoorbeeld ook de stralingswarmte van de zon ervaart. Dit dan echter wel zonder dat u rekening moet houden met de schadelijke UV-straling. Ook het feit dat deze vorm van terrasverwarming slechts een zeer beperkte hoeveelheid aan beschikbare ruimte nodig heeft is uiteraard mooi meegenomen. Zo komt deze op ieder terras ten volle tot haar recht.

Geniet op de meest optimale wijze van een lekker warm terras

Er is niets zo vervelend als het koud hebben. Wanneer u wenst te kunnen genieten van een aangename, gezellige avond of dag op uw terras is het dan ook geen overbodige luxe om de beschikking te hebben over een bepaalde vorm van terrasverwarming, in tegendeel. In het verleden kozen veel mensen er alsnog voor om geen terrasverwarming te voorzien omdat deze doorgaans bijzonder veel plaats in beslag nam en ook behoorlijk wat energie verbruikte. Dit zijn twee belangrijke nadelen waar u vandaag de dag geen rekening meer mee moet houden, in tegendeel.

Het kopen van een Heatstrip zorgt altijd voor een efficiënte verwarming van uw terras waardoor het comfortniveau van uw tuin aanzienlijk kan worden verhoogd. Het spreekt bovendien voor zich dat het bij diverse Heatstrips mogelijk is om gebruik te maken van een afstandsbediening. Zo kunt u eenvoudig van bijvoorbeeld binnenuit het systeem aanzetten.

Energiezuiniger in vergelijking met andere terrasverwarming

Vandaag de dag is het bij het kopen van bijvoorbeeld een bepaalde vorm van verwarming steeds van belang om rekening te houden met het energieverbruik dat deze realiseert. Ook dit is een belangrijke reden waarom een Heatstrip tegenwoordig zo ongelofelijk populair is. Voor verschillende exemplaren uit ons aanbod hier bij Tuinhuis & Veranda geldt namelijk dat deze op bijvoorbeeld een medium stand kunnen worden gezet. Deze stand zorgt ervoor dat het energieverbruik kan worden ingeperkt tot zomaar even 70 procent van het standaard verbruik. Dit betekent dat het systeem uiteraard aanzienlijk zuiniger werkt dan wanneer deze op de normale stand zou worden gebruikt.

Het valt volkomen te begrijpen dat er tegenwoordig bij het kopen van een bepaalde vorm van terrasverwarming niet alleen rekening wordt gehouden met de aanschafprijs, maar ook met de gebruikskost. Indien u kiest voor het gebruik van een Heatstrip zult u evenwel kunnen concluderen dat niet alleen de aankoopprijs tot uw budgettaire mogelijkheden zal behoren, ook de gebruikskost valt in de praktijk bijzonder goed mee. Ook vanuit financieel oogpunt kunnen we dan ook gerust stellen dat het aanschaffen van een Heatstrip zomaar een prima keuze kan zijn.

Koop uw Heatstrip nu hier bij Tuinhuis & Veranda

Het komt in de praktijk niet zelden voor dat mensen er op bepaalde momenten voor kiezen om toch maar geen gebruik te maken van hun terras omdat de temperatuur er niet bepaald aangenaam op is te noemen. Dat is uiteraard ontzettend vervelend. Gelukkig bestaat er hier in de praktijk niet alleen een efficiënte, maar ook energiezuinige oplossing voor. Door het kopen van een Heatstrip is het mogelijk om ervoor te zorgen dat uw terras niet alleen efficiënt en energiezuinig, maar bovendien ook snel kan worden verwarmd. Vaak al in slechts 10 minuten tijd.

Voor menig aantal vormen van terrasverwarming geldt niet alleen dat deze veel plaats in beslag nemen, maar ook dat deze er allesbehalve aantrekkelijk uitzien. Door gebruik te maken van een Heatstrip hoeft u geen rekening te houden met dit vervelende nadeel. Zo blijft uw terras te allen tijde lekker strak ogen zonder dat er moet worden ingeboet op vlak van comfort. Klinkt dit voor u ook als muziek in de oren? Dan is het ongetwijfeld de moeite waard om ervoor te kiezen om een Heatstrip uit het assortiment hier bij Tuinhuis & Veranda te kopen.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »