Schutting

Voel u veilig in uw tuin, zorg dat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken en verbeter de uitstraling van uw tuin. Een mooie en goede schutting heeft vele voordelen! Tuinhuisenveranda.nl heeft een groot aanbod van schuttingen. De materiaalkeuze staat hierbij centraal. Kies tussen een schutting van bamboe, composiet, kunststof, hardhout, Douglas of riet.
Professionele montage
Binnen enkele dagen klaar!
Laagste prijs garantie
Offerte aanvragen = korting
Alles voor uw tuin
Sierbestrating, zand en grind
Alles voor uw tuin op één plaats!

Geen uren meer langs diverse bouwmarkten en tuincentra. Alle producten en benodigdheden om uw tuin in te richten én af te maken, vindt u bij Tuinhuis & Veranda. Van tuinhuizen en schuttingen tot sierbestrating en grind. Topmerken, passend advies en de juiste service.

Bereken uw route
Montage door ervaren vakmensen
Liever zelf monteren?
Stel uw eigen tuinhuis, garage of carport samen met onze online configurator
Start configurator

Schutting kopen
Bij het kopen van een schutting is het aanzicht doorslaggevend. Wanneer u in de tuin zit, ziet u de schutting. Voorbijgangers zien de omheining. Kortom, het uiterlijk is bepalend voor uw keuze. Het grote aanbod van Tuinhuisenveranda.nl speelt hier op in: er is voor elk wat wils.

Het kiezen van het materiaal voor uw schutting
Het materiaal waarvan de schutting panelen gemaakt zijn. De samenstelling  is van invloed op de uitstraling, mate van bewerkbaarheid en de sterkte van uw hek. Kies deze dus zorgvuldig! De specialisten van Tuinhuisenveranda.nl kunnen u bij deze keuze adviseren.

Bij ons kunt u terecht voor schutting die gemaakt zijn van verschillende materiaalsoorten:

Op foto’s is het materiaal natuurlijk lastig écht te ervaren. Kom langs bij de showtuin in Tiel om alle schuttingen te zien en voelen.

Schuttingen op maat maken en plaatsen
Waar schutting panelen een vaste maat hebben, heeft uw tuin dat niet. Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe mooie afscheiding perfect in uw tuin past, is het handig deze op maat te laten maken. Hierin kunnen wij voorzien.

Daarnaast kan de schutting volledig en nauwkeurig voor u geplaatst worden. Zo weet u zeker dat deze solide is en hoeft u niet dagen te ploeteren, passen en meten om van een beschutte tuin te genieten.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kom langs in Tiel.