Menu
EUR

Klantenservice

Find your answer quickly and easily on our customer service page.
+31 344 84 58 28

Tuinhuis&veranda.nl

Kantoor en Showroom:
Anthonie van Diemenstraat 22
4104 AE Culemborg

Tel. 0344-845828
E-mail: [email protected]

KvK nummer: 62510118
BTW nummer: NL001913900B39

Klachten:

Heb je na contact met onze klantenservice nog een klacht? Om deze klacht zo snel mogelijk op te kunnen lossen, adviseren wij je om telefonisch contact met ons op te nemen via 0344-845828 (lokaal tarief), of een e-mail te sturen naar [email protected]

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om je klacht schriftelijk in te dienen. Voor een snelle en correcte afhandeling van uw klacht, vragen wij je vriendelijk om de onderstaande gegevens te vermelden:

  • Ordernummer
  • je naam, adres, woonplaats en je klantnummer of bestelnummer

Je kunt je klacht onder vermelding van de bovengenoemde gegevens opsturen naar:
Tuinhuis&veranda.nl
Anthonie van Diemenstraat 22
4104 AE Culemborg

Ook is er de mogelijkheid om u klacht/geschil te melden het Europees online geschillenplatform, als u op de volgende link klikt dan komt u daar. https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Zodra je klacht is ontvangen, sturen we je een ontvangstbevestiging. Je ontvangt binnen 14 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via de e-mail een reactie.

Intex Producten

Heb je een kapot of beschadigd Intex product? Dat vinden we erg vervelend! Om het probleem zo snel mogelijk op te kunnen lossen vragen we je om het volgende te doen:

1) Gaat het om één van de volgende Intex producten?

Dan willen we je vragen om je garantieaanvraag rechtstreeks bij Intex Nederland in te dienen. Zij hebben de beste technische kennis om je verder te helpen, en zullen na de aanvraag contact met je opnemen om de garantie af te handelen.

 Indien je in België woont, mag je jouw garantieaanvraag online registreren via Intex Service Center België. Na ontvangst van je online garantieaanvraag, zal het Intex Service Center van België en Luxemburg contact met je opnemen en een passende service bieden.

Neem contact op

Contactgegevens

+31 344 84 58 28
Tuinhuis & Veranda Anthonie van Diemenstraat 22
4104 AE Culemborg
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »