Sluiten

Productaanbod

Filters

   Klantenservice

   Tuinhuis&veranda.nl

   Kantoor en Showroom:
   Anthonie van Diemenstraat 22
   4104 AE Culemborg

   Tel. 0344-845828
   E-mail: [email protected]

   KvK nummer: 62510118
   BTW nummer: NL001913900B39

   Klachten:

   Heb je na contact met onze klantenservice nog een klacht? Om deze klacht zo snel mogelijk op te kunnen lossen, adviseren wij je om telefonisch contact met ons op te nemen via 0344-845828 (lokaal tarief), of een e-mail te sturen naar [email protected]

   Uiteraard is er ook de mogelijkheid om je klacht schriftelijk in te dienen. Voor een snelle en correcte afhandeling van uw klacht, vragen wij je vriendelijk om de onderstaande gegevens te vermelden:

   • Ordernummer
   • je naam, adres, woonplaats en je klantnummer of bestelnummer

   Je kunt je klacht onder vermelding van de bovengenoemde gegevens opsturen naar:
   Tuinhuis&veranda.nl
   Anthonie van Diemenstraat 22
   4104 AE Culemborg

   Ook is er de mogelijkheid om u klacht/geschil te melden het Europees online geschillenplatform, als u op de volgende link klikt dan komt u daar. https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

   Zodra je klacht is ontvangen, sturen we je een ontvangstbevestiging. Je ontvangt binnen 14 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via de e-mail een reactie.

   Intex Producten

   Heb je een kapot of beschadigd Intex product? Dat vinden we erg vervelend! Om het probleem zo snel mogelijk op te kunnen lossen vragen we je om het volgende te doen:

   1) Gaat het om één van de volgende Intex producten?

   • Zwembad  (frame zwembad of easy set zwembad)
   • Zwembadapparatuur  (filterpomp, zoutwatersysteem, etc.)
   • Opblaasbare jacuzzi

   Dan willen we je vragen om je garantieaanvraag rechtstreeks bij Intex Nederland in te dienen. Zij hebben de beste technische kennis om je verder te helpen, en zullen na de aanvraag contact met je opnemen om de garantie af te handelen.

    Indien je in België woont, mag je jouw garantieaanvraag online registreren via Intex Service Center België. Na ontvangst van je online garantieaanvraag, zal het Intex Service Center van België en Luxemburg contact met je opnemen en een passende service bieden.

   Neem contact op

   * Verplichte velden
   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »