Sluiten

Productaanbod

Filters

   Showroom

   ”Ik verras mensen graag bij het vinden van hun ideale tuininrichting”

   Culemborg – Tuinhuis & Veranda is sinds kort gevestigd in Culemborg. De specialist op het gebied van tuinhuizen en tuinproducten had behoefte aan uitbreiding van zijn showroomcapaciteit en vond deze in een mooie zichtlocatie op het industrieterrein. Eigenaar en adviseur Harold Kenters (47): “Met deze extra capaciteit kunnen we onze klanten nog beter laten zien wat we in huis hebben voor de tuin.”

   Showroom

   Tuinhuis & Veranda is gespecialiseerd in alles wat het betere tuinleven te bieden heeft. Of het nu om een tuinhuis, veranda, carport, garage, buitenverblijf, blokhut, kunstgras of een barbecue gaat. Harold stelt er een eer in om mensen te helpen en ze met de juiste producten hun tuin te laten verfraaien. “Ik doe alles zelf hier, van de advisering en verkoop tot en met de administratie. We hebben ook een eigen montageteam met jongens die de producten en bouwwerken komen installeren bij onze klanten.”

   Showmodellen

   Voorlopig is Tuinhuis & Veranda zeven dagen per week geopend. “Dit doen we tot zeker vlak voor de zomervakantie losbarst,” zegt Harold daarover. “Mijn vader en mijn vrouw springen bij als het te druk wordt.” Dat is in de afgelopen drie weken regelmatig gebeurd. “Onze klanten weten ons inmiddels goed te vinden. We zijn daar heel blij mee. Zeker ook met de grotere locatie. Nu is het voor ons mogelijk om meer showmodellen te laten zien. We hebben hier spullen liggen van € 300,00 tot € 30.000,00. Die wil je als klant eerst graag zien, voordat je die aanschaft. Bovendien kunnen onze klanten hier gratis parkeren voor onze deur."

   showroom buiten

   Openingstijden

   Maandag t/m vrijdag     10.00 - 17.00 uur

   Zaterdag                      10.00 - 16.00 uur

   Zondag                         12.00 - 16.00 uur

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »