Veranda

Een mooie en waardevolle uitbreiding van uw huis. Met een veranda kunt u altijd genieten van de buitenlucht. Een terrasoverkapping als deze is open en kan bijvoorbeeld uitgebreid worden met een terrasverwarmer en een zonwering. Tuinhuisenveranda.nl heeft een groot assortiment met veranda’s. Bekijk alle modellen in de showroom.
Professionele montage
Binnen enkele dagen klaar!
Laagste prijs garantie
Offerte aanvragen = korting
Alles voor uw tuin
Sierbestrating, zand en grind
Alles voor uw tuin op één plaats!

Geen uren meer langs diverse bouwmarkten en tuincentra. Alle producten en benodigdheden om uw tuin in te richten én af te maken, vindt u bij Tuinhuis & Veranda. Van tuinhuizen en schuttingen tot sierbestrating en grind. Topmerken, passend advies en de juiste service.

Bereken uw route
Montage door ervaren vakmensen
Liever zelf monteren?
Stel uw eigen tuinhuis, garage of carport samen met onze online configurator
Start configurator

Veranda aan huis kopen
Of u nu een klassieke veranda aan huis wilt kopen of een vrijstaande houten veranda, Tuinhuisenveranda.nl heeft een model dat op uw wensen aansluit. Met een grote diversiteit aan materialen en typen en de mogelijkheid om deze op maat te laten maken.

Houten en aluminium veranda’s
Vrijstaand of aan uw huis aangebouwd: een veranda moet passen bij de uitstraling van uw woning. Het gebruikte materiaal bepaalt het uiterlijk. Past een moderne aluminium veranda beter bij uw huis? Of wilt u liever een Douglas houten veranda aan huis? Het onderhoud van de overkapping is uiteraard ook afhankelijk van het materiaal. Laat u bij de aanschaf van een veranda adviseren over hoe u deze in perfecte conditie kunt houden.

Tuinhuizen met een veranda overkapping
Wanneer u een grote tuin heeft, is een vrijstaand tuinhuis met veranda een goede optie. Het aanbod met veranda’s is gevarieerd. Er zijn vele verschillende materialen, daken en typen veranda’s beschikbaar. Ervaar het vakantiegevoel in uw eigen tuin!

Veranda specialist
Als specialist op het gebied van veranda’s hebben wij het juiste advies voor al uw vraagstukken. Welk materiaal is het meest geschikt? Welk type past het best bij uw wensen? Een tuin veranda koopt u namelijk niet in een opwelling. Laat staan dat u deze ‘eventjes’ zelf plaatst.

Wij hebben diverse prefab tuin veranda’s, maar kunnen deze ook volledig op maat voor u maken én plaatsen.

Al onze modellen zijn te zien in onze showroom in Tiel.
Kom langs en ervaar de vele verschillende typen veranda’s!