Vergeet voor even de grote stukken vlees, in deze workshop leer je smaakvolle tapas/hapjes te bereiden op de verschillende BBQ’s.
We gaan aan de slag met ingrediënten van het land en uit de zee, die we aan de hand van een ervaren pitmaster omtoveren tot heerlijke gerechtjes.
Wanneer je dit ooit thuis gaat maken zul je hiermee de show stelen bij je Familie of vrienden!
We maken o.a. gebruik van:
- Keramische barbecues
- Afrikaanse Braai
- Pellet grill
Je leert:
- Low & slow barbecue
- Hot & fast barbecue
- Direct en indirect barbecueën
- Kruiden (rubben), marineren en aflakken
- Verschillende rooktechnieken
- Temperaturen en gaarheid
- Temperatuurregeling
- Werken met verschillende barbecues
- Gebruik van houtskool en briketten
- En nog veel meer...
Bij de €85 zitten ook 2 consumpties inbegrepen.
Na afloop ontvangt u een kortingsvoucher voor 10% korting op alle accesoires in onze BBQ shop !
En mocht u na de workshop beslissen om ook een kamado aan te schaffen, dan ontvangt u op de kamado ook 10% korting en het bedrag van de workshop word in mindering gebracht!
Adres: Anthonie van Diemenstraat 22 Culemborg
Annuleren: heb je gereserveerd en ingeschreven op een workshop dan staat deze voor je vast. Er worden ingrediënten gekocht die we niet meer kunnen retourneren. Je mag kosteloos annuleren tot 7 dagen voor de workshop daarna wordt er 25% in rekening gebracht. Tot twee dagen voor de workshop wordt er 50% in rekening gebracht.
Aantal personen: Maximaal in te schrijven personen is 15. Uiteraard kun je je individueel inschrijven.
Zolang je op de website kunt reserveren is er plek. De workshops vinden doorgang bij 8 aangemelde personen. Bij minder aanmeldingen behouden wij het recht om te annuleren.
Datum 13-5-2023 en 03-06-2023 van 12:00 uur tot ongeveer 16:00 uur.
Adres: Anthonie van Diemenstraat 22 Culemborg | 0344-845828