Zaterdag 01-07-23, BBQ workshop "Beef 2.0'' Van 12:00 uur tot ongeveer 16:00 uur.
Deze workshop word gegeven door ervaren pitmaster Rino Lafranceschina!
We verklappen nog niet alles wat we gaan maken, de volgende gerechten zitten er zeker bij:
- Picanha
- Longhaas
- Tomahawk
- Ribeye
- Kalfs ossobuco
- Toetje Surprise
Je leert:
- Low & slow barbecue
- Hot & fast barbecue
- Direct en indirect barbecueën
- Kruiden (rubben), marineren en aflakken
- Verschillende rooktechnieken
- Temperaturen en gaarheid
- Temperatuurregeling
- Werken met verschillende barbecues
- Gebruik van houtskool en briketten
- En nog veel meer...
Bij de €85 zitten ook 2 consumpties inbegrepen.
Na afloop ontvangt u een kortings voucher voor 10% korting op alle accesoires in onze BBQ shop !
En mocht u na de workshop beslissen om ook een kamado aan te schaffen, dan ontvangt u op de kamado ook 10% korting en het bedrag van de workshop word in mindering gebracht!
Adres: Anthonie van Diemenstraat 22 Culemborg
Annuleren: heb je gereserveerd en ingeschreven op een workshop dan staat deze voor je vast. Er worden ingrediënten gekocht die we niet meer kunnen retourneren. Je mag kosteloos annuleren tot 7 dagen voor de workshop daarna wordt er 25% in rekening gebracht. Tot twee dagen voor de workshop wordt er 50% in rekening gebracht.
Aantal personen: Maximaal in te schrijven personen is 15. Uiteraard kun je je individueel inschrijven.
Zolang je op de website kunt reserveren is er plek. De workshops vinden doorgang bij 8 aangemelde personen. Bij minder aanmeldingen behouden wij het recht om te annuleren.